Bağcılar Hurdacı

Bağcılar Hurdacı

Metal hurdalarınızı satmak için güvenilir ve güvenilir bir firma arıyorsanız Bağcılar Hurdacı’dan başkasına bakmanıza gerek yok. İstanbul’un Bağcılar ilçesinde bulunan lider bir metal hurda alıcısıyız. Bakır, demir, krom, kablo, alüminyum ve çinko dahil olmak üzere çeşitli türlerde hurda metal satın alma konusunda uzmanız. Uzmanlardan oluşan ekibimiz, sektörde yılların deneyimine sahiptir ve size mümkün olan en iyi hizmeti sunmaya kendini adamıştır.

Bağcılar’da Hurda Bakır Alıyoruz

Bakır en değerli metallerden biridir ve elektrik kablolarında, sıhhi tesisatta ve inşaatta yaygın olarak kullanılır. Elinizde bakır hurdası varsa uygun fiyata Bağcılar Hurdacı’ya satabilirsiniz. Bakır tel, boru ve levhalar dahil her türlü bakır hurdasını satın alıyoruz. Ekibimiz hurdanızı değerlendirecek ve ağırlığına ve kalitesine göre size rekabetçi bir fiyat sunacaktır.

Bağcılar’da Hurda Demir Alıyoruz

Demir, otomobiller, ev aletleri ve inşaat malzemeleri dahil olmak üzere çeşitli ürünlerde bulunabilen yaygın olarak kullanılan bir başka metaldir. Ortalıkta demir hurdası varsa Bağcılar Hurdacı’ya satabilirsiniz. Dökme demir, dövme demir ve çelik dahil olmak üzere her türlü demir hurdası satın alıyoruz. Ekibimiz hurdanızı değerlendirecek ve ağırlığına ve kalitesine göre size uygun bir fiyat sunacaktır.

Bağcılar’da Krom Hurda Alıyoruz

Krom, paslanmaz çelik üretiminde yaygın olarak kullanılan sert ve korozyona dayanıklı bir metaldir. Elinizde krom hurdası varsa Bağcılar Hurdacı’ya satabilirsiniz. Levhalar, çubuklar ve borular dahil her türlü krom hurdasını satın alıyoruz. Ekibimiz hurdanızı değerlendirecek ve ağırlığına ve kalitesine göre size rekabetçi bir fiyat sunacaktır.

Bağcılar’da Hurda Kablo Alıyoruz

Kablo hurdası eski elektrik kablolarında, uzatma kablolarında ve diğer kablo ürünlerinde bulunabilir. Elinizde hurda kablo varsa Bağcılar Hurdacı’ya satabilirsiniz. Bakır, alüminyum ve çelik kablolar dahil her türlü hurda kablo alımını yapıyoruz. Ekibimiz hurdanızı değerlendirecek ve ağırlığına ve kalitesine göre size uygun bir fiyat sunacaktır.

Bağcılar’da Alüminyum Hurda Alıyoruz

Alüminyum, teneke kutu, araç ve inşaat malzemeleri üretiminde yaygın olarak kullanılan hafif ve dayanıklı bir metaldir. Elinizde alüminyum hurdası varsa Bağcılar Hurdacı’ya satabilirsiniz. Alüminyum kutular, dış cephe kaplaması ve sac metal dahil olmak üzere her türlü alüminyum hurdayı satın alıyoruz. Ekibimiz hurdanızı değerlendirecek ve ağırlığına ve kalitesine göre size rekabetçi bir fiyat sunacaktır.

Bağcılar’da Çinko Hurda Alıyoruz

Çinko, pillerin, çatıların ve basınçlı döküm alaşımlarının üretiminde yaygın olarak kullanılan çok yönlü bir metaldir. Elinizde çinko hurdası varsa Bağcılar Hurdacı’ya satabilirsiniz. Çinko levhalar, saclar ve basınçlı dökümler dahil her türlü çinko hurdasını satın alıyoruz. Ekibimiz hurdanızı değerlendirecek ve ağırlığına ve kalitesine göre size uygun bir fiyat sunacaktır.